Maaltijdservice Aartselaar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aartselaar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Aartselaar? Dankzij deze website doorzoekt u probleemloos alle leveranciers in de buurt! Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €5,00 per persoon. Ouderwets genieten van Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. en Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Aartselaar krijgt u ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteAartselaar
ReactieAltijd in de buurt
Postcode2630
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,21
Vaak gekozen maaltijdZalmfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Aartselaar

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Aartselaar. We hebben het over belangrijke bezorgers als Vlotter en/of 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er tal van instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze website kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Aartselaar? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aartselaar. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop men probleemloos de boodschappen zoals slagroom en ontbijtproducten. Normaliter kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Aartselaar vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Aartselaar? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn allerlei mogelijkheden die passen bij uw uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Op deze pagina ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Aartselaar. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aartselaar voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree is er al vanaf €6,25.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Seolleongtang, een extra salade en iets fris zoals Bavarois achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Aartselaar voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Bami babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Chili con carne

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aartselaar bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort ouderenmaaltijd rijmt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en kies een geschikte. Kijk goed na het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. Uw bestelling wordt altijd tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Lasagna bolognese en Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes. Hiermee zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Aartselaar. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit