Maaltijdservice Roselies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roselies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Roselies? D.m.v. www.maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,30 per maal. Smullen van Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten of Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Roselies smult u weer van vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAiseau-Presles
ErvaringGericht op 50 jaar en ouder
Postcode6250
Gemiddelde menuprijs€6,79
Vaak bestelde maaltijdKiptajine

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Roselies

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Roselies. Bijvoorbeeld erkende bedrijven als Dienstenthuis.be en 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er verscheidene instellingen en slagerijen. Elke service heeft weer een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze pagina kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Roselies? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roselies. Ideaal voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders bieden ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men snel verse of handige boodschappen als havervlokken en vanillevla. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Roselies vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Roselies? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze leveranciers die voldoen aan uw omstandigheden en diëten/allergieën. Denk maar aan Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Verderop bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Aiseau-Presles. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roselies voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree bestelt u vanaf €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal bestelt u vanaf €3,8.
 • Een warme dagschotel als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti kan je kopen vanaf €7,45.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Juliennesoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Brownie achteraf. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Aiseau-Presles voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Macaronischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roselies bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden meestal geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng of Stoofpotje rundvlees. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Roselies. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit