Maaltijdservice Butgenbach

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Butgenbach voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Butgenbach? D.m.v. maaltijdbutler.be achterhaalt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,50. Aanschuiven voor Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Butgenbach krijgt u uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteButgenbach
BeoordelingIk kijk er weer naar uit
Postcode4750
Gemiddelde menuprijs€5,69
Vaak gekozen maaltijdAsperge beenham schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Butgenbach

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Butgenbach. Neem interessante services als Delhaize of Carrefour. Maar ook lokaal ontstaan er uitstekende organisaties en sociale voorzieningen. Elke partij heeft weer een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers probleemloos naast elkaar zetten. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Butgenbach? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Butgenbach. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hanteren ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt u zonder moeite verse of handige boodschappen als katenspek en boterhamworst. Meestal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Butgenbach vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Butgenbach? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Neem nu Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Dieet Gentse Waterzooi? Op deze pagina bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Butgenbach. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Butgenbach voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een warme dagschotel als Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes kan je kopen vanaf €6,6.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Samgyetang, een stukje fruit en iets lichts zoals Dame blanche ijs als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Butgenbach voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Ajam pangang, bami goreng
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Schnitzel champignonsaus
 • Grootmoeders kippannetje
 • Kip kantonees, rijstmix

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Butgenbach regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes en Boerengehaktschotel met aardappelpuree. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u deze besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Butgenbach. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente