Maaltijdservice Sclayn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sclayn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sclayn? Met behulp van maaltijdbutler.be ontdekt u moeiteloos alle bezorgers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,50 per keer. Aanschuiven voor Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool en Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Sclayn geniet u van gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteAndenne
ReactieLekker en gezond
Postcode5300
Gemiddelde menuprijs€5,76
Populaire maaltijdPenne carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sclayn

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Sclayn. We hebben het over interessante bedrijven als Delhaize of Okay. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich uitstekende organisaties en speciale eetpunten. Elk bedrijf heeft zo een heel eigen keuken en voorwaarden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de services gemakkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sclayn? Dat is niet erg! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sclayn. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste organisaties beschikken over een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zo koop u zonder moeite broodnodige boodschappen als gebraden gehakt en zakdoekjes. Normaal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sclayn vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sclayn? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn veel verschillende type aanbieders die kloppen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Andenne. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sclayn voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree vindt u vaak al vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €4,4.
 • De daghap voor ouderen als Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen wordt al bezorgd vanaf €6,7.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Veloutésoep, iets te drinken en iets fris zoals Chocolade ijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Andenne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sclayn aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor type bezorgmaaltijd aansluit op uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangeraden leveranciers en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele aanbieders hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de website. De menu’s worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 15 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème en Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Daardoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sclayn. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit