Maaltijdservice Seilles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Seilles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Seilles? Aan de hand van deze pagina treft u overzichtelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,65 per maal. Aan tafel voor Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen of Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Seilles profiteert u van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteAndenne
ReactieZoutarme gerechten
Postcode5300
Gemiddelde kosten€5,77
Vaak bestelde maaltijdAardappelgratin

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Seilles

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Seilles. Neem bijv. grote services als Foodbag of Cora. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verschillende organisaties en sociale voorzieningen. Elke partij wordt bestempeld door z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties eenvoudig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Seilles? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Seilles. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u zonder moeite verse of handige boodschappen als chocolade en desem meergranen. Normaliter zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Seilles vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Seilles? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit allerlei leveranciers die aansluiten bij uw eisen en voedingsadvies. Denk maar aan Kervelsoep of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Op deze pagina vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Andenne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Seilles voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met elementen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kunt u al bestellen vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi bestelt u vanaf €4,4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree is er al vanaf €6,65.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Budae jjigae, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Kwark als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Andenne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Runderlapje
 • Kippensoep
 • Pilav
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Seilles bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden worden standaard geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met plusminus 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsStoofpotje rundvlees of Rundergehaktbal in jus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten heeft invloed op een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Seilles. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit