Maaltijdservice Loncin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loncin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Loncin? D.m.v. onze tool ontdekt u moeiteloos alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,85. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rookworst met rijk gevulde erwtensoep of Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Loncin hebt u toegang tot complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteAns
ErvaringInteressant proefpakket
Postcode4431
Gemiddelde prijs€5,39
Nummer 1-maaltijdAjam pangang, bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Loncin

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Loncin. Denk aan landelijke partijen als Meal-Story of Okay. Ook binnen de gemeente zijn er verscheidene initiatieven en slagerijen. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Via maaltijdbutler.be kunt u dus de leveranciers op uw gemak op een rijtje zetten. De keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er menu-voorkeuren als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Loncin? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden ze gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loncin. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt men eenvoudig de supermarktartikelen als magere kwark of sinas. In algemene zin zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Loncin vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Loncin? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere menu’s die overeenstemmen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Neem nu Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Lasagne Bolognese? Verderop ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Ans. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loncin voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van elementen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Tomatensoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • Een warme dagschotel als Procureurlapje met groenten bestelt u vanaf €6,65.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Koninginnensoep, een gezonde salade en een dessert als Aardbeien ijs als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ans voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Ans
 • Hoofdpostcode: 4431

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Koninginnesoep met kip
 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Boerengehaktschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Loncin regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor categorie maaltijdservice matcht met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en maak een keuze. Bekijk met name het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijdservices verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men overzichtelijk opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden worden in de regel geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen. Handig, want zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men deze ook zelf besteld heeft. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Loncin. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit