Maaltijdservice Alleur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Alleur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Alleur? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u probleemloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree en Vegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Alleur geniet u van ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteAns
BeoordelingHandige welkomstkorting
Postcode4432
Prijs per maaltijd€5,4
Populaire maaltijdAjam pangang, nasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Alleur

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Alleur. Neem bijv. grote bedrijven als Viangro of 0. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor prima partijen en zorginstellingen. Elke service wordt gekenmerkt door een “eigen” aanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u de bezorgers op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Alleur? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Alleur. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt u moeiteloos broodnodige boodschappen als desem bol spelt of gekookte achterham. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Alleur vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Alleur? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat menu’s die passen bij uw uw situatie en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenbout Perziken Puree of Kip Op Grootmoeders Wijze? Op deze pagina ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Ans. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Alleur voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen vindt u vaak al vanaf €3,6.
 • Een warme dagschotel als Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas is beschikbaar vanaf €6,5.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Rundvleessoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Pudding om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ans voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Ans
 • Hoofdpostcode: 4432

Beste bereide maaltijden

 • Gestoofde lamsschouder
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkenssaucijs in jus
 • Varkensvlees in saus
 • Gekookte aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Alleur aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor thuismaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men gelijk nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk geleverd door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met circa 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree of Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Alleur. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit