Maaltijdservice Calonne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Calonne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Calonne? Dankzij onze vergelijker ontdekt u probleemloos alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,45 per maal. Aanschuiven voor Macaronischotel bolognese en Groentesoep Met Balletjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Calonne profiteert u van heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAntoing
BeoordelingVeel keuze in regio
Postcode7642
Gemiddelde prijs€5,07
Vaak gekozen maaltijdVarkenslapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Calonne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Calonne. Neem populaire organisaties als Marley Spoon en/of Champion. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene organisaties en slagerijen. Iedere leverancier hanteert een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgdiensten snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Calonne? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Calonne. Een prima oplossing voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse organisaties hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt u gelijk praktische of verse producten als karnemelk of knäckebröd. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Calonne vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Calonne? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat mogelijkheden die matchen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Lasagne Bolognese of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Hieronder vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Antoing. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Calonne voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is beschikbaar vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spinazie a la creme kan je kopen vanaf €6,45.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Pindasoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Custard na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Antoing voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Bami babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Chili con carne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Calonne aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en geef de voorkeur door. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire leveranciers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of online. De thuismaaltijden worden standaard geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ruwweg 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Vegetarische braadworst met vegetarische jus, aardappelpuree persillade, andijvie à la crème of Kipstukjes in mosterdsaus. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding is van belang voor uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm of juist koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Calonne. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit