Maaltijdservice Fontenoy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fontenoy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Fontenoy? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be treft u supersnel alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,25 p.p. Flink uitpakken met Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Kip Andorra schotel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Fontenoy beschikt u over voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAntoing
Waarom bestellen?Aandacht en passie
Postcode7643
Prijs per gerecht€5,08
Nummer 1-maaltijdRundergoulash

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Fontenoy

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Fontenoy. Bijvoorbeeld landelijke partijen als Meal-Story en/of Wink. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere service heeft weer een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de aanbieders rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Fontenoy? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fontenoy. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven voorzien in een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop u moeiteloos de supermarktartikelen als vleeswaren en zoetjes. Dikwijls gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Fontenoy vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Fontenoy? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die kloppen met uw eisen en eventuele dieet. Denk maar aan Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Antoing. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fontenoy voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van elementen als de organisatie, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is beschikbaar vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Couscous, kip, mergueze worst is er al vanaf €6,35.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bietensoep, extra groenten en om het compleet te maken Kaiserschmarren als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Antoing voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Witlof ovenschotel
 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Pasta carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fontenoy aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat door even te bellen, via een menulijst, of via de website. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ruwweg 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Macaroni met kaas en Schnitzel champignonsaus. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of wellicht vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Fontenoy. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit