Maaltijdservice Anzegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anzegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Anzegem? Via www.maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,25 per keer. Smullen van Hachee met rode kool en gekookte aardappelen en Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Anzegem ontvangt u uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAnzegem
ReactieOnline of telefonisch bestellen
Postcode8570
Maaltijd prijs€5,94
Meest gekozen maaltijdKipstukjes in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Anzegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Anzegem. Denk dan aan grote services als Viangro of 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er verscheidene instanties en verswinkels. Iedere leverancier heeft weer z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze tool kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Anzegem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Om die reden blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anzegem. Een redding voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop men probleemloos verse of handige boodschappen als smeerkaas en scharreleieren. Normaliter gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Anzegem vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Anzegem? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse thuismaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Denk maar aan Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Onderstaand achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Anzegem. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anzegem voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie vindt u vaak al vanaf €5,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Bami kip saté bestelt u vanaf €7,15.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Phở, extra groenten en een dessert als Natas do Céu om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Anzegem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Anzegem regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele verstrekkers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt dikwijls tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen en Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel. Hiermee krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Anzegem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente