Maaltijdservice Otegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Otegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Otegem? Via onze tool ontdekt u eenvoudig alle firma’s die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,45 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel en Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Otegem smult u weer van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZwevegem
RecensieVoor ieder wat wils
Postcode8553
Prijs per maaltijd€6,73
Geliefde maaltijdGepaneerde kalkoenschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Otegem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Otegem. Denk aan veel gekozen bezorgers als Home Cuisine of Dienstenthuis.be. Echter, ook heel lokaal zien we verschillende initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere service heeft zo z’n eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van maaltijdbutler.be kan u daardoor de bedrijven op uw gemak naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Otegem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Otegem. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bedrijven hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u direct broodnodige boodschappen als koffiemelk of palingworst. Normaliter gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Otegem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Otegem? Of heeft u liever de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse leveranciers die matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Denk maar aan Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Aan de hand van deze website ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Zwevegem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Otegem voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • De daghap voor ouderen als Dieet Kippenbout Perziken Puree bestelt u vanaf €6,95.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Kokos-bonensoep, een extra salade en een toetje als Schaafijs na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Zwevegem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Kipfilet

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Otegem regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele aanbieders en geef de voorkeur door. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kreeftensoep en Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Otegem. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit