Maaltijdservice Sint-Denijs

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Denijs voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Denijs? Via onze vergelijker ontdekt u moeiteloos alle services in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,30. Ouderwets genieten van Koolvisfilet in mosterdsaus en Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Denijs profiteert u van de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZwevegem
ErvaringVeel variëteit in gerechten
Postcode8554
Gemiddelde menuprijs€6,74
Nummer 1-maaltijdKipfilet in piri piri saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sint-Denijs

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Sint-Denijs. Neem bijv. grote partijen als Colruyt of Lidl. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verschillende partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder hanteert een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze pagina kunt u dus de aanbieders probleemloos naast elkaar zetten. Het kiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Denijs? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Denijs. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel services hanteren ook een premium boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop men moeiteloos broodnodige boodschappen als tomaten of chocopasta. Meestal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Denijs vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Sint-Denijs? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn vele leveranciers die passen bij uw uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Kippenbout Groentenkrans Met Puree en Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Verderop vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Zwevegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Denijs voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door factoren als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €6,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €3,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst wordt al bezorgd vanaf €6,8.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Aardappelsoep, iets te drinken en een toetje als Berlinerbol na. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Zwevegem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Alaska-koolvis
 • Pasta Venetia
 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Biogarde

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Denijs aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk type ouderenmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het assortiment, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte services.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Daardoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of misschien veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Sint-Denijs. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit