Maaltijdservice Koolskamp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Koolskamp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Koolskamp? Door middel van onze vergelijker bekijkt u moeiteloos alle aanbieders die aan huis leveren. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,10 per gerecht. Flink uitpakken met Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden en Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Koolskamp ontvangt u de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteArdooie
RecensieGoed, vers en lekker
Postcode8851
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,56
Geliefde maaltijdBraadworst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Koolskamp

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Koolskamp. Denk dan aan grote partijen als Colruyt en Marley Spoon. Ook binnen de gemeente zien we prima initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder heeft weer een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze website kan u de aanbieders rustig op een rijtje zetten. Het kiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Koolskamp? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Koolskamp. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende services voorzien in een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt u moeiteloos verse of handige boodschappen als wilde tomaten mix en abrikozenjam. Meestal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Koolskamp vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Koolskamp? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene soorten maaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Kip Op Grootmoeders Wijze? Via onze vergelijker ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Ardooie. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Koolskamp voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot is beschikbaar vanaf €3,95.
 • Een warme dagschotel als Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot bestelt u vanaf €6,2.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Champignonsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Kwark na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ardooie voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Parijse worteltjes
 • Slavink in uienjus
 • Push Up Meatballs
 • Macaroni met kaas
 • Spaghetti Napoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Koolskamp aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire aanbieders geven een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede services.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De gerechten worden altijd aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Varkenslapje in jus of Spaghettischotel bolognese. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Middels een handige bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Koolskamp. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit