Maaltijdservice Oekene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oekene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Oekene? Met behulp van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,50. Ouderwets genieten van Rundvlees, rode kool, aardappelpuree en Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Oekene profiteert u van voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteRoeselare
BeoordelingSnel en eenvoudig bestellen
Postcode8800
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,51
Vaak gekozen maaltijdAlaska-koolvis in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Oekene

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Oekene. Bijvoorbeeld belangrijke firma’s als HelloFresh en 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder biedt een “eigen” assortiment en bestelvoorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Oekene? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oekene. Vaak toegepast door bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende firma’s beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals koffie en appelstroom. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Oekene vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Oekene? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene soorten maaltijden die matchen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. U kunt denken aan Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Roeselare. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oekene voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt af van zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree bestelt u vanaf €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Spaghetti, tonijn, kappertjes is er al vanaf €6,85.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Thaise soep, iets te drinken en een toetje als Rijstebrij om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Roeselare voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Kersenpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oekene aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor soort seniorenmaaltijd past bij uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u gelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dat door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Stoofpotje rundvlees of Gebakken krieltjes. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Oekene. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit