Maaltijdservice Rumbeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rumbeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Rumbeke? Via deze pagina bekijkt u eenvoudig alle bedrijven in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,70 per maaltijd. Aanschuiven voor Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Rumbeke smult u weer van vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteRoeselare
ErvaringHoud me fit en vitaal
Postcode8800
Prijs per gerecht€5,52
Maaltijd-topperVarkensvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Rumbeke

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Rumbeke. Bijvoorbeeld interessante firma’s als Smartmat of Vlotter. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende organisaties en wijkrestaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door z’n eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de organisaties op uw gemak op een rijtje zetten. Uitkomen bij een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Rumbeke? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daarna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rumbeke. Ideaal voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In de regel afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men probleemloos praktische of verse producten als appelsap of karnemelk. Normaliter kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Rumbeke vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Rumbeke? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit relatief veel leveranciers die overeenstemmen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Wat te denken van Penne Pesto Kip Wokgroenten of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Roeselare. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rumbeke voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van elementen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Gentse Waterzooi is er al voor €4,95.
 • Een warme dagschotel als Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst kan je kopen vanaf €7,1.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Thaise soep, extra groenten en een dessert als Bavarois als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Roeselare voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Gestoofde peertjes
 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Speklapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rumbeke bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor categorie maaltijdservice aansluit op uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let goed op het assortiment, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers werken met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De menu’s worden steeds vaker geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Tortellini met gehakt en kaas of Wokgroenten. Op die manier zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden normaliter door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Rumbeke. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit