Maaltijdservice Petit-Thier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Petit-Thier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Petit-Thier? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,60 p.p. Ouderwets genieten van Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree en Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Petit-Thier profiteert u van de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVielsalm
BeoordelingGeen afnameverplichting
Postcode6692
Gemiddelde menuprijs€6,49
Vaak bestelde maaltijdBloemkoolsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Petit-Thier

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Petit-Thier. Denk dan aan populaire bedrijven als Marley Spoon of Smartmat. Maar ook op regionaal niveau bestaan er prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder hanteert een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties probleemloos naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van specifieke wensen als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Petit-Thier? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Zo blijven structuur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Petit-Thier. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende haalt u moeiteloos broodnodige boodschappen als chocoladevla en groenteburger. In algemene zin kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Petit-Thier vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Petit-Thier? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene bezorgmaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gentse Waterzooi of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Op deze pagina vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Vielsalm. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Petit-Thier voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van factoren als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een warme dagschotel als Tortellini met gehakt en kaas is beschikbaar vanaf €7,1.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Chinese tomatensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Vanille ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Vielsalm voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Visstukjes in kruidensaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Grootmoeders kippannetje
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Eieromelet in kaassaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Petit-Thier regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk type maaltijdservice in lijn is met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en kies er een. Kijk goed na het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste verstrekkers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De gerechten worden doorgaans geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 25 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsHutspot, rundvlees en Spinazie a la creme. Op die manier kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Petit-Thier. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit