Maaltijdservice Arlon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Arlon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Arlon? Dankzij deze website vergelijkt u overzichtelijk alle bezorgers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,05 per keer. Aan tafel voor Runderhachee met rode kool of Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Arlon profiteert u van complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteArlon
RecensiePerfecte oplossing
Postcode6700
Maaltijd prijs€6,64
Maaltijd-topperVarkenslapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Arlon

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Arlon. Denk dan aan interessante firma’s als Colruyt en 0. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van organisaties en sociale voorzieningen. Iedere organisatie hanteert z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze tool kan u de organisaties op uw gemak naast elkaar zetten. De keuze maken voor een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Arlon? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Arlon. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bedrijven hanteren ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop u eenvoudig nuttige boodschappen zoals achterham en koffiemelk. In de regel zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Arlon vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Arlon? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een hoop bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en mogelijke allergieën. Neem nu Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Kipgyros Rijst? Hieronder ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Arlon. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Arlon voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is er al voor €5,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een warme dagschotel als Chili con carne, gehakt, rijst is er al vanaf €7,05.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Borsjtsj, iets te drinken en om het compleet te maken Berlinerbol als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Arlon voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Varkensvlees met appel in saus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Spareribs met patat en salade
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Arlon regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor soort thuismaaltijd in lijn is met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele dienstverleners geven een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele services.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat via telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden voor senioren worden altijd thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Pilav en Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Arlon. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente