Maaltijdservice Grand-Halleux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grand-Halleux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Grand-Halleux? Middels onze vergelijker vindt u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,60 per gerecht. Flink uitpakken met Pastaschotel met spinazie of Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Grand-Halleux krijgt u uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVielsalm
ReactieEenvoudig opzeggen
Postcode6698
Gemiddelde menuprijs€6,5
Geliefde maaltijdDoperwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Grand-Halleux

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Grand-Halleux. Denk dan aan veel gekozen bezorgers als Vlotter en/of Meal-Story. Ook in deze plaats zelf ontstaan er interessante organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kan u daarom de firma’s overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Grand-Halleux? Dat is niet erg! Een groot aantal cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grand-Halleux. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere services hebben ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt u direct de supermarktartikelen als magere kwark of bananen. In algemene zin gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Grand-Halleux vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Grand-Halleux? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse leveranciers die voldoen aan uw wensen en mogelijke diëten. Wat te denken van Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Onderstaand vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Vielsalm. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grand-Halleux voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is verkrijgbaar vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is er al voor €5,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spaghetti met broccoli kan je kopen vanaf €6,7.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Schaaldierensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Kaiserschmarren als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Vielsalm voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Schnitzel champignonsaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Varkensprocureur in jus
 • Spaghetti met broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grand-Halleux aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor type ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten aanbieders en maak een keuze. Check vooral het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijd-verzorgers geven een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met alle services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. Uw bestelling wordt meestal aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree en Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie. Daardoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden in algemene zin door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en ook veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Grand-Halleux. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit