Maaltijdservice Bihain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bihain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bihain? Dankzij deze pagina vergelijkt u overzichtelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,25 per keer. Aan tafel voor Spinaziestamppot en Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Bihain ontvangt u uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVielsalm
ReactieOnline of telefonisch bestellen
Postcode6690
Gemiddelde prijs€6,48
Populaire maaltijdKreeftensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bihain

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Bihain. We hebben het over belangrijke services als Delimeal en 15Gram. Maar ook op regionaal niveau zien we verschillende instellingen en zorginstellingen. Iedere organisatie onderscheidt zich door een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze tool kunt u derhalve de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Bihain? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bihain. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bedrijven beschikken over een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt men probleemloos verse of handige boodschappen als thee en beschuit. Niet zelden kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bihain vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bihain? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele soorten maaltijden die kloppen met uw gesteldheid voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Vielsalm. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bihain voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree is beschikbaar vanaf €5,7.
 • Vriesverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree bestelt u vanaf €3,5.
 • Een warme dagschotel als Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen is er al vanaf €6,9.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Chinese tomatensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Yoghurt als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Vielsalm voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Gekarameliseerde witlof
 • Visburger met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bihain regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk soort thuismaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers stunten met een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor ouderen worden meestal aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Kruudmoes met gortepap of Gepofte aardappels. Hierdoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of juist vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bihain. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit