Maaltijdservice Itterbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Itterbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Itterbeek? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,80 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli of Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Itterbeek profiteert u van uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteDilbeek
BeoordelingWeinig klachten
Postcode1701
Prijs per maaltijd€6,13
Vaak bestelde maaltijdVarkensvlees met appel in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Itterbeek

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Itterbeek. Neem bijv. interessante organisaties als Yumbel en/of Traiteur Goossens. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende leveranciers en restaurants. Iedere service heeft zo een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Door middel van onze tool kunt u de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Itterbeek? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden ze gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Itterbeek. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In de regel op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u probleemloos praktische of verse producten als geitenkaas of afbak pistolet meergranen. Normaal kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Itterbeek vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Itterbeek? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden? Of prefereert u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit meerdere thuismaaltijden die matchen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. U kunt denken aan Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Op deze pagina achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Dilbeek. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Itterbeek voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • De daghap voor ouderen als Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,8.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Miyeok guk, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Krentjebrij om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Dilbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Rundvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Doperwtenpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Itterbeek aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor maaltijdservice in lijn is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Vaak kan dit telefonisch, via een menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden standaard aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Spaghetti, tonijn, kappertjes en Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen. Zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Itterbeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit