Maaltijdservice Sart-Bernard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sart-Bernard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sart-Bernard? Middels www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,40 per maaltijd. Aanschuiven voor Chinese wokschotel en Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Sart-Bernard smult u weer van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteAssesse
RecensieZelf bezorgdag kiezen
Postcode5330
Prijs per gerecht€5,96
Vaak gekozen maaltijdHeldere uiensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sart-Bernard

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Sart-Bernard. Neem erkende services als Vlotter of Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij interessante instanties en speciale eetpunten. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een “eigen” aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze tool kan u daardoor de organisaties op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sart-Bernard? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sart-Bernard. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s bieden ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt u zonder moeite belangrijke boodschappen als sinaasappelsap of vers fruit. Veelal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sart-Bernard vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sart-Bernard? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel maaltijdservices die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Neem nu Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Gehaktschotel Met Worteltjes? Hieronder bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Assesse. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sart-Bernard voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door zaken als het bedrijf, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is verkrijgbaar vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is er al voor €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gemengde groenteschotel bestelt u vanaf €7,2.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bonensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Flensjes als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Assesse voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Kreeftensoep
 • Thaise curry
 • Nasi goreng
 • Snijbonen
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sart-Bernard regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers werken met een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De menu’s worden altijd bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni of Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst. Daardoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sart-Bernard. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit