Maaltijdservice Maillen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maillen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Maillen? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle services die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,85 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Babi pangang, rijstfantasie of Draadjesvlees in rode wijnsaus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Maillen geniet u van complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteAssesse
ErvaringVaste bezorgdagen
Postcode5330
Gemiddelde prijs€5,95
Maaltijd-topperBami babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Maillen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Maillen. Neem veel gekozen firma’s als Delhaize en Prego. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verschillende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via deze website kunt u de firma’s eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Maillen? Er is gelukkig een alternatief. Best veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maillen. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende bestelt u gelijk de boodschappen zoals sinaasappelsap of snijworst. Vaak gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Maillen vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Maillen? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende mogelijkheden die matchen met uw situatie en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje en Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Assesse. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maillen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes is er al vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Een warme dagschotel als Kipragout met Parijse wortelen bestelt u vanaf €7,45.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Thukpa, extra groenten en om het compleet te maken Sundae om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Assesse voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maillen bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste services stunten met een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, via een menulijst, of via de website. De menu’s worden meestal aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Hollandse hachee of Spaghetti met broccoli. Op die manier zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten stimuleert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Maillen. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit