Maaltijdservice Assesse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Assesse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Assesse? Door middel van onze tool vindt u eenvoudig alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,85 per keer. Aanschuiven voor Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Gebakken witvis? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Assesse beschikt u over gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteAssesse
ReactieAandacht en ambacht
Postcode5330
Gemiddelde prijs€6,06
Maaltijd-topperLamsvlees in rozemarijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Assesse

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Assesse. U kunt denken aan populaire firma’s als Delhaize en Delhaize. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor tal van leveranciers en slagerijen. Elke leverancier onderscheidt zich door een “eigen” keuken en voorwaarden. D.m.v. deze website kan u daarom de services eenvoudig op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Assesse? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Assesse. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste organisaties hebben ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor koop u zonder moeite verse of handige boodschappen als zuivelproducten of appelstroom. Vaak gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Assesse vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Assesse? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Kip Kerriesaus Met Rijst? Via onze vergelijker achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Assesse. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Assesse voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree vindt u vaak al vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree is er al voor €4,6.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Bonensoep, een extra salade en een toetje als Karnemelkse bloempap om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Assesse voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Spaghetti Bolognese, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Assesse aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste verstrekkers werken met een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 20 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten en Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente. Op die manier zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Assesse. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente