Maaltijdservice Crupet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Crupet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Crupet? Aan de hand van deze website vergelijkt u overzichtelijk alle services in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,00 per keer. Smullen van Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen en Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Crupet smult u weer van ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteAssesse
RecensieVlees, vis, en vega
Postcode5332
Gemiddelde prijs€5,97
Maaltijd-topperLasagna bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Crupet

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Crupet. Denk dan aan landelijke aanbieders als Home Cuisine en/of Dienstenthuis.be. Maar ook lokaal zijn er verschillende organisaties en wijkrestaurants. Elke leverancier heeft zo een “eigen” keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Crupet? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Crupet. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende services hanteren ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop men gelijk verse of handige boodschappen als halfvolle melk en melk. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Crupet vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Crupet? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende seniorenmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Assesse. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Crupet voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. het bedrijf, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is er al voor €4,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Bami goreng wordt al bezorgd vanaf €6,1.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Pureesoep, een stukje fruit en een toetje als Mokka ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Assesse voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Crupet bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort thuismaaltijd aansluit op uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire bezorgservices en kies een geschikte. Bekijk met name het assortiment, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire services werken met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Nasi goreng, quorn, satésaus of Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen. Hiermee zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm of misschien eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Crupet. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit