Maaltijdservice Waret-La-Chaussée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waret-La-Chaussée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Waret-La-Chaussée? Dankzij onze tool vindt u supersnel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,00. Aanschuiven voor Gegrilde groentenmix in saus of Babi ketjap. Karee djawa. Witte rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Waret-La-Chaussée geniet u van heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
RecensieVeel variëteit in gerechten
Postcode5310
Maaltijd prijs€5,94
Vaak gekozen maaltijdNasi babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Waret-La-Chaussée

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Waret-La-Chaussée. Denk dan aan erkende aanbieders als Meal-Story en/of 0. Maar ook lokaal zien we interessante partijen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties probleemloos op een rijtje zetten. De keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Waret-La-Chaussée? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waret-La-Chaussée. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste organisaties hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo koop men moeiteloos belangrijke boodschappen als afbakbroodjes en toetjes. In de regel kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Waret-La-Chaussée vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Waret-La-Chaussée? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal soorten maaltijden die voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Op maaltijdbutler.be treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Eghezée. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waret-La-Chaussée voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen is er al vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is er al vanaf €6,1.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Champignonsoep, iets te drinken en een dessert als Slagroom achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waret-La-Chaussée bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welke vorm van een seniorenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste leveranciers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u supersnel opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of email / internet. Uw bestelling wordt vaak aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met gemiddeld 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsPannenkoeken met spek of Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes. Zo ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u deze besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij en ook veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Waret-La-Chaussée. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit