Maaltijdservice Upigny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Upigny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Upigny? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,80 per gerecht. Smullen van Pastaschotel met spinazie of Kip in zoetzure saus? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Upigny smult u weer van smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteEghezée
RecensieVoor ieder wat wils
Postcode5310
Prijs per maaltijd€5,93
Nummer 1-maaltijdPasta kip madras

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Upigny

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Upigny. Neem bijv. interessante bedrijven als Colruyt of Prego. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei initiatieven en zorginstellingen. Iedere leverancier heeft zo een “eigen” menu en voorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Upigny? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Upigny. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere services beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u zonder moeite de boodschappen zoals halfvolle yoghurt of schouderham. Normaal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Upigny vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Upigny? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die overeenstemmen met uw situatie en mogelijke diëten. Denk maar aan Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie en Champignonroomsoep? Onderstaand vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Eghezée. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Upigny voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kan je kopen vanaf €4,3.
 • Een daghap aan huis als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is beschikbaar vanaf €6.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Ramen, een lekker bijgerecht en een toetje als Boerenjongens mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Eghezée voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Upigny aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u gelijk nog een bestelling doen. Vaak is dat mogelijk telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. De menu’s worden doorgaans geleverd door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Spaghetti Bolognese Kaas of Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Upigny. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit