Maaltijdservice Bouvignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bouvignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bouvignies? Met behulp van deze website bekijkt u probleemloos alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,45. Flink uitpakken met Minestronesoep of Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Bouvignies ontvangt u vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
BeoordelingSmaak valt niet tegen
Postcode7803
Prijs per gerecht€5,4
Maaltijd-topperVissticks met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bouvignies

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Bouvignies. Bijvoorbeeld landelijke services als Viangro of Delimeal. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier biedt een “eigen” assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Bouvignies? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bouvignies. Een uitkomst voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneservices beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Zo koop men probleemloos verse of handige boodschappen als vuilniszakken of leverkaas. Normaal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bouvignies vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Bouvignies? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei leveranciers die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Lasagne Bolognese en Gentse Waterzooi? Aan de hand van deze website ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Ath. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bouvignies voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip piri piri, pilav rijst is beschikbaar vanaf €5,65.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Tom yum, extra groenten en iets lichts zoals Crêpe suzette als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Varkenssteak in jus
 • Geglaceerde wortel
 • Kip-groenteschotel
 • Witlof ovenschotel
 • Heldere uiensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bouvignies aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor seniorenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en maak een keuze. Controleer goed de voedingswaarden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de website. De gerechten worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel of Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen. Daardoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bouvignies. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit