Maaltijdservice Ormeignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ormeignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Ormeignies? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,85 per maaltijd. Genieten van Spitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden en Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Ormeignies ontvangt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
RecensieLekkerder dan ik dacht
Postcode7802
Gemiddelde kosten€5,39
Vaak gekozen maaltijdSchelvis in Dijon-mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ormeignies

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Ormeignies. U kunt denken aan populaire partijen als Prego en 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verschillende instellingen en speciale eetpunten. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij deze website kunt u derhalve de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ormeignies? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven structuur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ormeignies. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt men probleemloos de boodschappen zoals stroopwafels en koffie. Dikwijls gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ormeignies vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ormeignies? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn vele opties die voldoen aan uw situatie voedingspatroon. U kunt denken aan Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Ath. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ormeignies voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli bestelt u vanaf €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €7,1.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bloemkoolsoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Pudding om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Spaghetti bolognese
 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Bami babi ketjap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ormeignies aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Wrap kip madras of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Op die manier kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ormeignies. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit