Maaltijdservice Irchonwelz

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Irchonwelz voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Irchonwelz? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker treft u eenvoudig alle services die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,40 per maal. Genieten van Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten en Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Irchonwelz smult u weer van uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
ReactieVerrast door de smaak
Postcode7801
Gemiddelde kosten€5,38
Nummer 1-maaltijdLekkerbekje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Irchonwelz

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Irchonwelz. Neem grote firma’s als Marley Spoon en/of Colruyt. Maar ook lokaal ontstaan er verschillende instellingen en restaurants. Elke leverancier heeft weer een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgers rustig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Irchonwelz? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Irchonwelz. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor senioren. Zodoende haalt men eenvoudig belangrijke boodschappen als afbak kaas mais broodjes en desem naturel. Normaal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Irchonwelz vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Irchonwelz? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit veel verschillende mogelijkheden die matchen met uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt denken aan Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Op deze pagina vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Ath. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Irchonwelz voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door o.a. het bedrijf, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spitskoolschotel en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,8.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Groentesoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Spekkoek als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Sukadelapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Nasi babi ketjap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Irchonwelz bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor type seniorenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Dikwijls kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden standaard geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Gekruide krieltjes of Kip, worteltjes, aardappelpuree. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Irchonwelz. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit