Maaltijdservice Ghislenghien

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ghislenghien voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Ghislenghien? Geholpen door deze website ontdekt u eenvoudig alle services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,30 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Bami babi pangang en Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Ghislenghien beschikt u over uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
ReactieBestel het voor mijn ouders
Postcode7822
Maaltijd prijs€5,51
Geliefde maaltijdStamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ghislenghien

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Ghislenghien. Bijvoorbeeld grote services als Delhaize of Traiteur Goossens. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor prima partijen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen keuken en voorwaarden. Met behulp van deze website kunt u dus de bedrijven eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ghislenghien? Geen probleem! Veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ghislenghien. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste services voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt men direct belangrijke boodschappen als vuilniszakken en gebraden gehakt. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ghislenghien vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Ghislenghien? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal maaltijdservices die matchen met uw gesteldheid voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Ath. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ghislenghien voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van factoren als de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree is er al voor €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Een warme dagschotel als Gepaneerde varkensschnitzel kan je kopen vanaf €6.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Czernina, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Roomijs als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Schnitzel pepersaus
 • Varkenssteak in jus
 • Spagheti carbonara
 • Kip-groenteschotel
 • Rundvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ghislenghien regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk type seniorenmaaltijd past bij uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire aanbieders en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dit via de telefoon, via een menulijst, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix en Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Ghislenghien. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit