Maaltijdservice Villers-Notre-Dame

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Notre-Dame voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Notre-Dame? Door middel van www.maaltijdbutler.be bekijkt u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,40 per persoon. Ouderwets genieten van Runderhachee, witte rijst, bloemkool of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Villers-Notre-Dame beschikt u over smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
RecensieNaar mijn verwachtingen
Postcode7812
Gemiddelde kosten€5,49
Nummer 1-maaltijdVier-groentenstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Villers-Notre-Dame

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Villers-Notre-Dame. Denk aan interessante bedrijven als Yumbel en Intermarché. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene instanties en zorginstellingen. Iedere organisatie onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze vergelijker kunt u de services overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Notre-Dame? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Notre-Dame. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geregeld via een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt men moeiteloos de boodschappen zoals filterzakjes of sinas. Normaliter kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Villers-Notre-Dame vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Villers-Notre-Dame? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere maaltijdservices die overeenstemmen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. U kunt denken aan Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Via onze vergelijker treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Ath. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Notre-Dame voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is verkrijgbaar vanaf €3,85.
 • Een daghap aan huis als Runderbouillon bestelt u vanaf €6,1.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Chinese tomatensoep, een stukje fruit en een toetje als Clafoutis om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Pittige Thaise soep
 • Stamppot boerenkool
 • Gekruide krieltjes
 • Sukadelapje in jus
 • Lamsvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Notre-Dame regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste verstrekkers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De menu’s worden vaak aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat en Gegrilde kippenpoot. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen of wellicht veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Villers-Notre-Dame. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit