Maaltijdservice Mainvault

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mainvault voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Mainvault? D.m.v. deze website ontdekt u gemakkelijk alle bezorgers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,10 per keer. Genieten van Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Jumping Jack Salmon? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Mainvault profiteert u van gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
ReactieGoede en snelle service
Postcode7812
Prijs per gerecht€5,47
Meest gekozen maaltijdJonge kabeljauw in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Mainvault

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Mainvault. Denk dan aan belangrijke organisaties als Viangro of Meal-Story. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich prima initiatieven en zorginstellingen. Iedere leverancier heeft zo z’n eigen menu en bestelvoorwaarden. Via www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mainvault? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mainvault. Ideaal voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt u moeiteloos belangrijke boodschappen als appelsap en zakdoekjes. Meestal zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Mainvault vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Mainvault? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele opties die overeenstemmen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Op deze pagina ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Ath. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mainvault voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt heeft te maken met factoren als de organisatie, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel bestelt u vanaf €6,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is beschikbaar vanaf €3,65.
 • De daghap voor ouderen als Spaghetti Bolognese, kaas kunt u al bestellen vanaf €7.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Veloutésoep, iets te drinken en om het compleet te maken Appelmoes om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gekookte aardappels
 • Runderlever in saus
 • Parijse worteltjes
 • Slavink in uienjus
 • Macaroni met kaas

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mainvault regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd past bij uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele aanbieders en kies een geschikte. Let goed op het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de services hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of online. De thuismaaltijden worden niet zelden geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Verse rauwkostsalade en Andijvie stamppot met een gehaktbal. Hiermee kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of juist veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Mainvault. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit