Maaltijdservice Ligne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ligne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Ligne? Middels deze website vergelijkt u moeiteloos alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,65 per maaltijd. Smullen van Jumping Jack Salmon en Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Ligne hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
RecensieLuxe en erg lekker
Postcode7812
Gemiddelde kosten€5,46
Populaire maaltijdGepaneerde Alaska-koolvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ligne

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Ligne. U kunt denken aan veel gekozen firma’s als Home Cuisine en 15Gram. Echter, ook heel lokaal ontstaan er prima leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke partij biedt een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze tool kan u de organisaties rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ligne? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ligne. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven bieden ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier krijgt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals sinas of magere kwark. Doorgaans gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ligne vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ligne? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze opwarmmaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenbout Perziken Puree of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Ath. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ligne voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs is afhankelijk van elementen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes kan je kopen vanaf €3,5.
 • Een warme dagschotel als Stoofpotje met peer rundvlees en puree kan je kopen vanaf €5,55.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Rundvleessoep, extra groenten en om het compleet te maken Berlinerbol als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Gepofte aardappels
 • Prei-gehaktschotel
 • Stamppot zuurkool

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ligne bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire aanbieders en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met alle leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met circa 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst en Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst. Op die manier ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ligne. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit