Maaltijdservice Moulbaix

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moulbaix voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Moulbaix? Met behulp van maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,35 per maal. Flink uitpakken met Spaghettischotel bolognese en Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Moulbaix ontvangt u ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
ErvaringPrecies zoals verwacht
Postcode7812
Gemiddelde kosten€5,48
Meest gekozen maaltijdVispotje in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Moulbaix

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Moulbaix. U kunt denken aan erkende leveranciers als HelloFresh en/of 15Gram. Ook in deze plaats zelf bestaan er interessante leveranciers en wijkrestaurants. Elke service onderscheidt zich door een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze pagina kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Moulbaix? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moulbaix. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men probleemloos de boodschappen zoals afwasborstel en afbakbroodjes. In de regel zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Moulbaix vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Moulbaix? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn flink wat menu’s die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Verderop ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Ath. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moulbaix voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree is er al vanaf €6,2.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Soto, een stukje fruit en iets fris zoals Watergruwel om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Verse waldorfsalade
 • Gegrilde kippenpoot
 • Verse worst in jus
 • Runderlapje in jus
 • Braadworst in jus

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moulbaix aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let goed op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met circa 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree. Zodoende kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Moulbaix. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit