Maaltijdservice Gibecq

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gibecq voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Gibecq? Met behulp van maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle services die aan huis leveren. Warme gerechten, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,00 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Schnitzel mexico schotel of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Gibecq ontvangt u verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
ReactieHoef niet meer te koken
Postcode7823
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,54
Nummer 1-maaltijdErwtensoep met rookworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Gibecq

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Gibecq. We hebben het over belangrijke partijen als Traiteur Goossens of Colruyt. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende partijen en verswinkels. Ieder bedrijf heeft weer een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kan u daardoor de firma’s rustig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Gibecq? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gibecq. Een uitkomst voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt men gelijk de supermarktartikelen als desem bol grof en karnemelk. Veelal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Gibecq vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Gibecq? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele thuismaaltijden die voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. Denk maar aan Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen en Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Hieronder vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Ath. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gibecq voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met onderdelen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet is verkrijgbaar vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree bestelt u vanaf €5,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie kan je kopen vanaf €6,25.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Aardappelsoep, een extra salade en om het compleet te maken Pudding achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Gestoofde spitskool
 • Rode kool met appel
 • Kip korma, rijstmix
 • Gestoofde peertjes
 • Zalm in dillesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gibecq aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende services werken met een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u elke dag opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit via telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Jonge kabeljauw in roomsaus of Hachee met rodekool en witte rijst. Zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Gibecq. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit