Maaltijdservice Isières

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Isières voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Isières? Aan de hand van deze pagina treft u snel en simpel alle services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,65 per maaltijd. Ouderwets genieten van Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel of Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Isières hebt u toegang tot verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
Waarom bestellen?Perfecte oplossing
Postcode7822
Gemiddelde menuprijs€5,52
Vaak gekozen maaltijdStamppot andijvie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Isières

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Isières. Neem grote firma’s als Vlotter en/of Aldi. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima instanties en zorginstellingen. Iedere aanbieder heeft weer een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Isières? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Isières. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt men gelijk de supermarktartikelen als druiven of kaas extra belegen montbeliarde. Meestal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Isières vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Isières? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of prefereert u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal mogelijkheden die matchen met uw wensen en diëten/allergieën. Wat dacht u van Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Groentesoep Met Balletjes? Op deze pagina ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Ath. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Isières voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes is beschikbaar vanaf €5,7.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Mosterdsoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Indisch gehaktbrood
 • Varkensfilet in jus
 • Stroganoff du chef
 • Sucade Hollandaise
 • Champignon omelet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Isières regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en kies een geschikte. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden voor senioren worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 90+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst en Gebakken kibbeling. Hiermee kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Isières. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit