Maaltijdservice Meslin-L'Evêque

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meslin-L'Evêque voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Meslin-L’Evêque? Dankzij maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle bezorgers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,70 per keer. Aan tafel voor Linzensoep met bleekselderij en Nasi kip saté? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Meslin-L’Evêque krijgt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAth
RecensieGeen gedoe meer
Postcode7822
Prijs per gerecht€5,53
Maaltijd-topperBruine bonensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Meslin-L’Evêque

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Meslin-L’Evêque. U kunt denken aan populaire leveranciers als Yumbel en Aldi. Maar ook op regionaal niveau zijn er allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een “eigen” productaanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgers rustig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Meslin-L’Evêque? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meslin-L’Evêque. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel services voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men zonder moeite praktische of verse producten als achterham of achterham. Niet zelden kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Meslin-L’Evêque vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Meslin-L’Evêque? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere type aanbieders die voldoen aan uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Aan de hand van deze website ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Ath. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meslin-L’Evêque voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • De daghap voor ouderen als Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Paprikasoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Soesje om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Ath voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Heldere kippensoep
 • Chinese wokschotel
 • Verse fruitsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meslin-L’Evêque aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en kies er een. Kijk goed na het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met circa 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie of Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng. Op die manier krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten stimuleert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen of juist vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Meslin-L’Evêque. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit