Maaltijdservice Hognoul

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hognoul voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Hognoul? Via www.maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,80 per keer. Aanschuiven voor Tortellini gevuld met kaas of Schnitzel pepersaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Hognoul krijgt u verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteAwans
Waarom bestellen?Vraag om voedingsadvies
Postcode4342
Gemiddelde kosten€5,1
Vaak gekozen maaltijdNasi Indisch rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Hognoul

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Hognoul. We hebben het over erkende firma’s als Traiteur Goossens of Carrefour. Maar ook op regionaal niveau bestaan er prima initiatieven en restaurants. Iedere leverancier heeft weer een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bedrijven rustig tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Hognoul? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven geur, kleur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hognoul. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt u snel praktische of verse producten als ontbijtspek of volle yoghurt. Veelal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hognoul vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Hognoul? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden meerdere thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Onderstaand vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Awans. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hognoul voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt af van factoren als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Indisch gehaktbrood kunt u al bestellen vanaf €6,2.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Czernina, een extra salade en om het compleet te maken Pistache ijs om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Awans voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Awans
 • Postcodegebied: 4342

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Verse rauwkostsalade
 • Aspergesoep met zalm
 • Pittige Thaise soep
 • Stamppot boerenkool
 • Sukadelapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hognoul bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies er een. Let met name op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices geven een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden meestal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Verse fruitsalade of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Hognoul. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit