Maaltijdservice Villers-L'Evêque

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-L'Evêque voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-L’Evêque? Dankzij onze tool treft u supersnel alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,20 per maaltijd. Genieten van Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie en Gebakken aardappels? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Villers-L’Evêque smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteAwans
ReactieThuis uit eten!
Postcode4340
Prijs per maaltijd€5,09
Geliefde maaltijdGestoofde lamsschouder

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Villers-L’Evêque

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Villers-L’Evêque. We hebben het over belangrijke leveranciers als HelloFresh en Meal-Story. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij tal van organisaties en slagerijen. Elke organisatie heeft zo een “eigen” aanbod en voorwaarden. Aan de hand van deze website kunt u dus de bezorgdiensten rustig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Villers-L’Evêque? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-L’Evêque. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt u direct belangrijke boodschappen als schouderham of halfvolle melk. Gewoonlijk gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Villers-L’Evêque vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Villers-L’Evêque? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei soorten maaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en mogelijke diëten. Denk maar aan Lasagne Bolognese en Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Aan de hand van deze website ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Awans. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-L’Evêque voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is verkrijgbaar vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is er al voor €4,4.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehakt, bloemkool, aardappelpuree is er al vanaf €5,75.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Uiensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Brownie als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Awans voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Gegrilde kippenpoot
 • Runderlapje in jus

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-L’Evêque bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk type seniorenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de dienstverleners hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak is dat mogelijk telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De menu’s worden altijd geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Spinazie schotel met gehaktbal en Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen. Hierdoor kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een speciale menukaart kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Villers-L’Evêque. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit