Maaltijdservice Olmen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Olmen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Olmen? Geholpen door www.maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,50 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree en Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Olmen smult u weer van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBalen
BeoordelingGezond, goed en lekker
Postcode2491
Gemiddelde menuprijs€6,05
Meest gekozen maaltijdKoolvisfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Olmen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Olmen. U kunt denken aan interessante services als Prego en Delhaize. Maar ook in de buurt zijn er uitstekende initiatieven en speciale eetpunten. Iedere organisatie hanteert een eigen keuken en voorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de firma’s probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Olmen? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Olmen. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services beschikken over een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt men zonder moeite verse of handige boodschappen als griekse yoghurt of krentenbrood. Meestal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Olmen vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Olmen? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn diverse thuismaaltijden die matchen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Op maaltijdbutler.be vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Balen. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Olmen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei bestelt u vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is beschikbaar vanaf €4,85.
 • De daghap voor ouderen als Kip-groenteschotel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Groentesoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Baba au rhum achteraf. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Balen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kippensoep met vermicelli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Olmen bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste dienstverleners hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, via een menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook en Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Olmen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit