Maaltijdservice Varendonk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Varendonk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Varendonk? Middels deze pagina treft u gemakkelijk alle services in uw regio! Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,85 p.p. Ouderwets genieten van Bami goreng met rundvlees of Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Varendonk geniet u van uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLaakdal
BeoordelingGemakkelijk opwarmen
Postcode2431
Maaltijd prijs€6,01
Populaire maaltijdSpaghettischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Varendonk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Varendonk. Bijvoorbeeld landelijke organisaties als Colruyt of Aldi. Maar ook lokaal bestaan er uitstekende aanbieders en slagerijen. Elke aanbieder hanteert z’n eigen menu en voorwaarden. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Varendonk? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven structuur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Varendonk. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt u direct nuttige boodschappen zoals katenspek of ontbijtspek. In algemene zin gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Varendonk vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Varendonk? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat opties die overeenstemmen met uw eisen en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Verderop treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Laakdal. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Varendonk voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,25.
 • De daghap voor ouderen als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel kan je kopen vanaf €6,6.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Broccolisoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Irish Coffee mousse achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Laakdal voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Procureurlapje met groenten
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Macaronischotel bolognese
 • Volkoren macaronischotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Varendonk regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en kies er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de website. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Stroganoff du chef of Pittige Thaise soep. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw energie en levenslust. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Varendonk. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit