Maaltijdservice Veerle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Veerle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Veerle? Via www.maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,05 per gerecht. Smullen van Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen en Witlofschotel met ham? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Veerle krijgt u complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLaakdal
ErvaringOpwarmen met microgolf
Postcode2431
Gemiddelde prijs€6,02
Maaltijd-topperHutspot, gesneden rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Veerle

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Veerle. Neem veel gekozen aanbieders als Dienstenthuis.be en 15Gram. Echter, ook heel lokaal zien we allerlei leveranciers en zorginstellingen. Elke service onderscheidt zich door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kunt u dus de bezorgers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Veerle? Geen probleem! Best veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en vitamines ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Veerle. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere firma’s bieden ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop u zonder moeite praktische of verse producten als druiven of margarine. Normaliter gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Veerle vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Veerle? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden flink wat seniorenmaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Op deze pagina ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Laakdal. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Veerle voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt komt tot stand door aspecten als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is er al vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €3,55.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng kan je kopen vanaf €6,45.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Juliennesoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Vla om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Laakdal voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Schnitzel champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Veerle aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor soort opwarmmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos opnieuw bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden niet zelden bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsKick Through Spaghetti en Gehakt in roomsaus. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Veerle. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit