Maaltijdservice Lichtaart

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lichtaart voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Lichtaart? D.m.v. deze website doorzoekt u overzichtelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Warme gerechten, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,10 per keer. Genieten van Pittige Thaise soep of Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Lichtaart profiteert u van smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteKasterlee
ReactieEenvoudig te verwarmen
Postcode2460
Prijs per gerecht€6,03
Populaire maaltijdAndijviestamppot, speklapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Lichtaart

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Lichtaart. Denk dan aan erkende services als Dienstenthuis.be of Cora. Ook binnen de gemeente ontstaan er interessante aanbieders en restaurants. Elke optie onderscheidt zich door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Lichtaart? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lichtaart. Vaak toegepast door bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een extra boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt u direct de supermarktartikelen als jonge kaas of toiletpapier. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Lichtaart vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Lichtaart? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden die kloppen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Verderop treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Kasterlee. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig zout uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lichtaart voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is verkrijgbaar vanaf €4,1.
 • Een daghap aan huis als Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie is beschikbaar vanaf €7,05.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Schaaldierensoep, extra groenten en een toetje als Vanille/Kersen mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kasterlee voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Spaghettischotel bolognese
 • Runderhachee met rode kool
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Appelcompote met vanille

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lichtaart bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor soort thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en kies een geschikte. Kijk goed na het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele verstrekkers stunten met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat door te bellen, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kruudmoes met gortepap of Aardappelpuree. Hiermee kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Lichtaart. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit