Maaltijdservice Vorst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vorst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Vorst? Via de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,50 per keer. Aanschuiven voor Rookworst met stamppot zuurkool en Zalmfilet in zoete mosterdsaus? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Vorst profiteert u van gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLaakdal
BeoordelingLekker en persoonlijk
Postcode2430
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6
Vaak bestelde maaltijdTagliatelleschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Vorst

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Vorst. We hebben het over grote leveranciers als Ekomenu en Colruyt. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende instellingen en restaurants. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door zijn eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze vergelijker kan u daarom de leveranciers probleemloos op een rijtje zetten. De keuze maken voor een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Vorst? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vorst. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop u eenvoudig nuttige boodschappen zoals frisdrank en vegan gehakt. In de regel kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Vorst vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Vorst? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse thuismaaltijden die matchen met uw wensen en voedingsadvies. Wat te denken van Boereworst Met Wortelstamppot en Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Op deze pagina ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Laakdal. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vorst voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door elementen als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kan je kopen vanaf €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool à la crème kunt u al bestellen vanaf €6,7.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Miyeok guk, een gezonde salade en voor de volledigheid een Poffertjes om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Laakdal voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Broccoli rollade schotel

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vorst aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor opwarmmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk per telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De (warme) maaltijden wordt meestal bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen of Erwtensoep. Zodoende ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw algehele gesteldheid. De warme schotel is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Vorst. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit