Maaltijdservice Ellignies-Sainte-Anne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ellignies-Sainte-Anne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ellignies-Sainte-Anne? Door middel van onze vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Nu al voor €4,20 per maaltijd. Smullen van Boe­ren­kool­stoof met ei en Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Ellignies-Sainte-Anne geniet u van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeloeil
ReactieSociaal betrokken
Postcode7972
Maaltijd prijs€6,16
Geliefde maaltijdVarkenssteak in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Ellignies-Sainte-Anne

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Ellignies-Sainte-Anne. Denk aan erkende partijen als Colruyt en 0. Maar ook lokaal kunt u terecht bij uitstekende instanties en speciale eetpunten. Elke optie wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u speciale voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Ellignies-Sainte-Anne? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ellignies-Sainte-Anne. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bedrijven faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop men probleemloos de supermarktartikelen als handzeep en slagroom. Niet zelden kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ellignies-Sainte-Anne vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Ellignies-Sainte-Anne? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een hoop opwarmmaaltijden die passen bij uw uw wensen en eetpatroon. U kunt denken aan Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree en Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Hieronder vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Beloeil. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ellignies-Sainte-Anne voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is er al vanaf €6,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree vindt u vaak al vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng kan je kopen vanaf €7,2.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Bamisoep, een stukje fruit en een toetje als Aardbeien mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beloeil voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Varkenslapjes in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ellignies-Sainte-Anne aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor type maaltijdservice past bij uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed het aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele services hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dit per telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij en Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. Zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ellignies-Sainte-Anne. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit