Maaltijdservice Quevaucamps

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Quevaucamps voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Quevaucamps? Door middel van maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,30 per gerecht. Aanschuiven voor Groentesoep en Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Quevaucamps profiteert u van gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeloeil
RecensieSociale & Signalerende functie
Postcode7972
Maaltijd prijs€6,17
Geliefde maaltijdVarkensfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Quevaucamps

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Quevaucamps. U kunt denken aan landelijke aanbieders als Colruyt of Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal ontstaan er prima organisaties en zorginstellingen. Iedere organisatie levert een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze pagina kan u de aanbieders snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Quevaucamps? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Quevaucamps. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers beschikken over een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee haalt men gelijk broodnodige boodschappen als thee en gekookte achterham. Doorgaans gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Quevaucamps vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Quevaucamps? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel opwarmmaaltijden die passen bij uw uw wensen en voedingsadvies. Neem nu Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Verderop ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Beloeil. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Quevaucamps voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree bestelt u vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is er al voor €4,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Donkey Kicks Chicken kan je kopen vanaf €6,05.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Schaaldierensoep, extra groenten en een toetje als Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beloeil voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Macaroni-gehakt schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Eieromelet in kaassaus
 • Aardappelpannenkoeken
 • Draadjesvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Quevaucamps aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor type ouderenmaaltijd klopt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire leveranciers en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers geven een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsMacaronischotel bolognese en Geglaceerde wortel. Hierdoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de menulijsten kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in algemene zin door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Quevaucamps. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit