Maaltijdservice Froidfontaine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Froidfontaine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Froidfontaine? Geholpen door maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,70 per gerecht. Aanschuiven voor Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen en Pasta kip madras? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Froidfontaine hebt u toegang tot verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
ReactieSpeciaal voor ouderen
Postcode5576
Prijs per maaltijd€5,27
Nummer 1-maaltijdHete Bliksem met een speklapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Froidfontaine

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Froidfontaine. Neem belangrijke organisaties als Vlotter en/of 15Gram. Ook in deze plaats zelf bestaan er allerlei aanbieders en verswinkels. Elke partij levert een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgdiensten eenvoudig op een rijtje zetten. Het kiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Froidfontaine? Er is een oplossing! Legio traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Froidfontaine. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende services beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men direct de supermarktartikelen als theekoekjes en dieetproducten. Veelal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Froidfontaine vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Froidfontaine? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei soorten maaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en eetpatroon. Wat te denken van Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Beauraing. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Froidfontaine voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus wordt al bezorgd vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree is er al vanaf €6,55.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Broccolisoep, extra groenten en iets fris zoals Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Runderlever in saus
 • Gepofte aardappels
 • Kippenbout in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Froidfontaine aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en kies er een. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor thuis worden vaak bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met circa 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Champignonroomsoep. Zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Froidfontaine. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit