Maaltijdservice Willerzie

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Willerzie voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Willerzie? Middels de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,30 per maaltijd. Aan tafel voor Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Hutspot, gesneden rundvlees? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Willerzie beschikt u over uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
RecensieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode5575
Gemiddelde menuprijs€5,26
Meest gekozen maaltijdAsperge beenhamschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Willerzie

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Willerzie. Denk aan populaire organisaties als Vlotter of Champion. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij prima leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door zijn eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze vergelijker kunt u derhalve de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Willerzie? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en vitamines ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Willerzie. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse organisaties beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo bestelt men gelijk broodnodige boodschappen als vegan gehakt en biscuits. Gewoonlijk kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Willerzie vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Willerzie? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse mogelijkheden die passen bij uw uw situatie en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Op deze pagina ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Gedinne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Willerzie voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van o.a. het bedrijf, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • De daghap voor ouderen als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kan je kopen vanaf €6,15.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Champignonsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Appelmoes om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Jumping Jack Salmon
 • Gebakken aardappels
 • Varkenslapje in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Witlof a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Willerzie regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services bieden een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De menu’s worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel of Varkensprocureur in jus. Zodoende zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Willerzie. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit