Maaltijdservice Patignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Patignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Patignies? D.m.v. onze tool bekijkt u snel en simpel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,35 p.p. Genieten van Pasta carbonara en Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Patignies beschikt u over smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
RecensieZoutarme gerechten
Postcode5575
Prijs per gerecht€5,22
Nummer 1-maaltijdMacaroni, groenten-tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Patignies

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Patignies. Neem bijv. grote firma’s als Smartmat of Okay. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich interessante initiatieven en zorginstellingen. Iedere optie biedt een eigen menu en bestelvoorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Patignies? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Patignies. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop u gelijk nuttige boodschappen zoals kaas extra belegen montbeliarde of groenteburger. Normaal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Patignies vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Patignies? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal opties die overeenstemmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Denk maar aan Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Onderstaand vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Gedinne. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Patignies voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • De daghap voor ouderen als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €7,45.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ramen, extra groenten en iets fris zoals Yoghurt na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Indisch gehaktbrood
 • Varkensfilet in jus
 • Stroganoff du chef
 • Sucade Hollandaise
 • Champignon omelet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Patignies aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd past bij uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en geef de voorkeur door. Let met name op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De gerechten worden niet zelden aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes of Vier-groentenstamppot. Zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Patignies. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit