Maaltijdservice Sart-Custinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sart-Custinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sart-Custinne? Door middel van deze pagina vindt u eenvoudig alle bedrijven die aan huis leveren. Warme gerechten, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €5,35 per gerecht. Aanschuiven voor Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes en Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Sart-Custinne smult u weer van ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
ReactieVakkundige chefkoks
Postcode5575
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,24
Geliefde maaltijdSpinazie schotel met gehaktbal

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sart-Custinne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Sart-Custinne. Bijvoorbeeld erkende services als Colruyt of Prego. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij uitstekende initiatieven en slagerijen. Iedere aanbieder levert een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. deze pagina kan u de leveranciers snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sart-Custinne? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sart-Custinne. Vaak toegepast door bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste organisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men snel de supermarktartikelen als zoetwaren of margarine. Niet zelden gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sart-Custinne vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Sart-Custinne? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit allerlei opwarmmaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Boereworst Met Wortelstamppot of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Gedinne. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sart-Custinne voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd heeft te maken met onderdelen als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kan je kopen vanaf €4,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,25.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Broccolisoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Kaas als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gestoofde spitskool
 • Rode kool met appel
 • Kip korma, rijstmix
 • Gestoofde peertjes
 • Zalm in dillesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sart-Custinne aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort ouderenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en maak een keuze. Let goed op het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden geleverd door een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Kipfilet of Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten. Zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sart-Custinne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit